ARTIKLER

tirsdag den 4. juli 2023

Docken i Nordhavn bliver det hotteste at hænge ud i København denne sommer?

 


Holdet bag de legendariske Coma-fester har nu skabt en strandklub, der udstråler sommerstemning. Det er Kenneth Bager, Annalea Bertelsen og Christian Dalholt, der står bag det nye sommer-spot og har renoveret Docken i en maritim stil. Snart vil der være live-musik, DJ's, god mad og sommerlige cocktails.

Hver weekend fra fredag til søndag vil der være spændende events, og premieren finder sted den 1. og 2. juli. Uanset vejret vil der være fest. Docken har fået et helt nyt look med renoveringen, der tydeligt signalerer, at her er der sommerfest. Udenfor er der blevet opført en scene specielt til de kommende ugers events, og tusindvis af gæster forventes at lægge vejen forbi for at opleve atmosfæren og nyde musikken. Der er gratis adgang, så der er ingen undskyldninger for at blive hjemme.

Kenneth Bager vil selv være resident DJ og lover at skabe festlig stemning i sandet sammen med en række af sine DJ-kolleger, heriblandt Kushi, DJ Lovecatt, Jonas Visti (P8), Mira Campau, Walther, Boogie Rookie, William Winding aka Wille, Lulu Rouge, Schaarup, Comet Kurt og Kasper Marott.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar